grootkeukenmedewerker

De leerlingen kunnen kennis omzetten in functioneel en praktisch handelen in een grootkeuken in al zijn facetten.
Deze elementaire kennis wordt verworven door enerzijds een theoretisch inzicht en anderzijds veel praktijkervaring.

De attitudes zoals tempo, verantwoordelijkheidszin, teamgeest en andere noodzakelijke basishoudingen worden essentieel geacht.

Bij de opleiding tot grootkeukenmedewerker zal eveneens veel aandacht gaan naar de recentste ontwikkelingen inzake voedselveiligheid en hygiënisch handelen. De basisprincipes worden aangeleerd in de nieuwe didactische keuken.

De koude keuken wordt gebruikt door alle 2de en 3de jaars. Voor het 4de en 5de jaar staat de grootkeuken van het VTI en het Heilig-Hart-College ter beschikking.
Serveerkunde, HCCP (voedselveligheid en hygiëne) en professioneel onderhoud in keukens zijn een ondersteuning in de opleiding.

 

==> FOTOGALERIJ <==

grootkeuken2grootkeukenfoto2koudekeuken