Op het oudercontact werd een fotoreportage getoond. Tijdens het eerste trimester werden er 43 activiteiten georganiseerd op onze school. Klik bij "Lees verder" en vervolgens op het filmpje !

Op donderdag 20 december organiseerde de school een kerstfeest voor alle leerlingen en leerkrachten. ’s Morgens gingen we met de leerlingen naar de kerk voor een kerstbezinning en kersttoneel.

De leerlingen van 3de logistiek zorgden voor originele kerstversiering. Dit jaar eens geen kerstballen, rendieren of sneeuwmannen, maar gouden, zilveren en rode kerstappels.  Prachtig op een kersttafel of bureau.

Onze eerstejaars schreven allemaal een brief naar hun oude school. Hiervoor werden heel wat foto's genomen van onze leerlingen tijdens de praktijk. Op die manier horen oud-leerkrachten tijdens de kerstperiode iets over hun oud-leerlingen. Onze eerstejaars wensen jullie allen een gezond en tof 2019 !

van Op vrijdag 14 december 2018 namen heel wat leerlingen van het 1ste, 2de en het 3de jaar deel aan het ijsschaatsen. We deden dit op de ijsbaanpiste "Finlandia" te Gullegem.

Het was een super leuke namiddag.

Ieder jaar zorgt onze afdeling logistiek ervoor dat de inkom van onze school mooi versierd wordt. De kerstboom, de wanddecoratie, de tafelversiering, ...  Niet alleen tijdens kerst, maar ook rond valentijn en pasen zorgen de leerlingen voor een aangename sfeer. Dankjewel aan alle medewerkers !

Door samenwerking met VIBSO wordt houtbedrijf CRAS genomineerd in de inclusieve onderneming awards. Op dinsdag en donderdag gaan twee groepen leerlingen uit de opleiding hout op stage naar houtbedrijf CRAS te Waregem.

Tijdens de praktijklessen logistiek maakten de leerlingen van het eerste jaar een kerstboompje. Eerst knippen de leerlingen ronde vormen uit verschillende kleuren viltstof. Daarna worden de lapjes stof met kopspelden op een isomo vasgezet.

Alle leerlingen en personeel konden op woensdagmorgen 5 december genieten van een heerlijk Sinterklaasontbijt, gratis aangeboden door onze school. Ook de Sint en zijn pieten waren van de partij. Sint had zijn groot boek bij en sprak de leerlingen toe. 

Op dinsdag 4 december namen we met 15 leerlingen deel aan het zaalvoetbal in Brugge. Er namen 10 ploegen deel aan het tornooi. BUSO-scholen uit Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Brugge en Waregem. Proficiat aan onze leerlingen !