Neem wat WC-rollen, een bal, enkele kegels of andere voorwerpen die je gemakkelijk op de grond kan plaatsen. Voorzie ook 2 lege plastic flessen en enkele ballonnen. Probeer alle oefeningen stap voor stap uit te voeren. Klik hieronder op "lees verder" om het filmpje te zien. Stuur gerust eens een foto of een filmpje door terwijl je aan het sporten bent. Veel succes !

De juffen crea zijn enthousiast over de prachtige resultaten ! Na de paasvakantie kregen de leerlingen nieuwe opdrachten ! Kaartjes maken met afdrukken van bloemen of planten, optische illusies, op-arts, een opberghoudertje, … We zijn benieuwd naar jullie werk. Stuur gerust een foto van jullie eindresultaat !

Download de app TIKTOK. Probeer de drie tiktoks na te doen of maak zelf een andere tiktok. Klik op “lees verder” en kijk aandachtig naar het filmpje. Stuur gerust je zefgemaakte tiktoks door. Veel succes.

Neem ballen of andere voorwerpen die je makkelijk kan gooien en vangen. Probeer alle oefeningen stap voor stap uit te voeren. Klik op “lees verder” en klik op het filmpje. Stuur gerust eens een foto of een filmpje door terwijl je aan het sporten bent. Veel succes !

Maak een ganzenbord met krijt op uw terras of oprit. Gebruik hiervoor een groen, oranje en blauw krijt of teken het op een blad papier. Neem een dobbelsteen of gebruik de dobbelsteenapp op je telefoon. Klik op “lees verder” en luister aandachtig naar het filmpje. Veel speelplezier !

Wekelijks sturen we jullie een bewegingsmoment door. Ga naar de tuin of beweeg ergens binnen in huis. Zorg ook voor een flesje water. Klik op “lees verder” en klik op het filmpje. Veel succes !