Voor het laatste bewegingsmoment van dit schooljaar heb je heel veel bekers nodig, pingpongballetjes en ballonnen. Speel het spel met twee of meer. Volg aandachtig het filmpje en probeer de 3 opdrachten zo goed mogelijk na te doen. Maak een foto of filmpje en stuur het door naar je sportleerkracht. Klik op "Lees verder" voor het filmpje. Veel plezier !

Het schooljaar 2019-2020 zal er één zijn dat we nooit meer vergeten. Een lockdown-periode gedurende meerdere maanden. Toch keken we er eindelijk naar uit om jullie allen terug te zien op school. De eerstejaars kregen les van hun titularis, maar het grootste deel van de dag mochten de leerlingen praktijk volgen. De terugkomdag was super snel voorbij. Volgende week nog een allerlaatste schooldag en dan grote vakantie !

We blijven verder bewegen !  Volg aandachtig het filmpje en probeer de oefeningen over “vormspanning” zo goed mogelijk na te doen. Maak een filmpje terwijl je oefent en stuur het door naar je sportleerkracht. Klik op “Lees verder” en klik op het filmpje. Veel plezier !

De lln van 5 L kregen  kookles van juf Carine. Ze maakten een heerlijke ovenschotel klaar. (aardappelpuree, gehakt, bloemkool en kaassaus) Normaal nemen de leerlingen het gerecht mee naar huis, maar omwille van de Corona mag er geen eten buiten de keuken. Terwijl de schotel in de oven zat, deden ze met de klas een bewegingsmoment. Er was meer dan genoeg. Zowel leerlingen als leerkrachten smulden van de heerlijke schotel.  

De personeelsleden hebben een warm hart voor alle leerlingen van de school. Het staat symbool voor het warm familiaal karakter van de school en de verbondenheid tussen de personeelsleden en de leerlingen. Ook in tijden van corona staan de leerlingen centraal en verdienen ze meer dan ooit onze steun. Klik op "Lees verder" voor het filmpje.

Welkom vanaf 10u.00 tot 17u.00

Individuele rondleidingen zijn mogelijk, rekening houden met social distancing, mondmaskers zijn voorzien en ontsmettende gel, alleen voor OV3, geen afspraak nodig, inschrijvingen, aanmelding.

In de maand juni gaan we aan de slag met de techniek marble painting waarbij we glazen voorwerpen versieren met nagellak. Verder werken we ook aan zandschilderijtjes waarbij we onze lijmtekeningen versieren met zand, glitters of zout. In de toekomst voorzien we nog tekenopdrachten en experimenteren we met kleur.

Voor deze uitdaging heb je jouw goed humeur en jouw smartphone nodig. Wij zijn benieuwd wie alles kan. Het filmpje gaat snel. Slaag jij erin om alle opdrachten uit te voeren? Klik op "Lees verder" voor het filmpje. Stuur ons een foto of filmpje van jullie resultaat. Veel succes !