De leerlingen van het eerste jaar werkten aan een project voor de rode neuzenweek. Ze maakten kaartjes met de techniek 'marble painting'. Hiervoor schilderden ze zowel met melk, olie en kleurstof. Er zaten echt unieke kaartjes bij. Op de zelfgemaakte kaartjes schreven de leerlingen achteraf tekstjes en gedichten met een brushpen. De kaartjes werden opgehangen in de inkomhal van de school.

Op vrijdag 26 november kregen alle klassen de kans om deel te nemen aan de wedstrijd van de roodste klas. Er werden veel leuke foto’s verzonden naar de jury. De meest originele en roodste klas verdient een lekkere prijs. In de loop van volgende week wordt de winnaar bekend gemaakt ! 

Op woensdag 24 november organiseerde de jeugddienst van Waregem een workshop hiphop voor alle geïnteresseerden. De leerlingen gingen naar de Bibcave (Oude bibliotheek) en leerden er beatboxen, rappen en dj’en. Het was een superleuke namiddag !

Onze rode neuzen week is gestart ! Waarbij we een hele week lang willen tonen dat ambiance maken nog altijd belangrijk is en dat de thema’s van Rode Neuzen Dag relevanter zijn dan ooit ! Vanaf vandaag konden de leerlingen nummertjes aanvragen voor het goede doel. Dit voor 20 cent per nummertje ! Tijdens de namiddagspeeltijd zijn zoetigheden te koop aan 50 cent !

Klas 3HL en 3LG gingen naar de boerderij “De Heerlijkheid” in Heule om deel te nemen aan klasversterkende activiteiten. De teambuildingsspelen hebben als doel de sfeer binnen de klas te verbeteren.

Het 3de logistiek volgt een cursus 'rots en water' zowel op sociaal als emotioneel vlak. Hierbij leren ze weerbaar zijn en omgaan met moeilijke situaties. De klassfeer kan hier alleen maar op verbeteren !

De derdejaars werken hun creamap nauwkeurig af en plastificeren deze. De leerlingen van 2BAHOR maken een griezelig zelfportret voor halloween. Verder komt in het tweede jaar ook het thema 'Tim Burton' aan bod in het kader van halloween. De eerstejaars experimenteren volop met klei en de techniek 'tie dye'.