Op donderdag 23 mei reden alle eerste jaren met de fiets naar de "Brielmeersen" in Deinze. In de voormiddag deden we er een hindernissenparcours over het water. In de namiddag een klaschallenge met een auto, een ladder, een klimmuur en 2 planken om een loopbrug te bedenken. Als afronder deden we een lasershoot in het bos. Ondanks de fietspech die we hadden was het een mooie en zonnige sportdag !

Voor de eerste maal organiseerde onze school een minivoetbaltornooi. Er namen 5 ploegen deel. Dank aan alle leerlingen en leerkrachten van Dominiek Savio Gits, de Lage Kouter Kortrijk en VIBSO Waregem. De leerlingen van het tweede jaar VIBSO wonnen het tornooi en mogen één jaar de mooie wisselbeker houden. We kijken reeds uit naar de 2de editie !

Op woensdag 22 mei gingen een 10-tal leerlingen naar de vierde bijeenkomst van Awaj'Art. Een mooi project dat door de Waregemse jeugddienst wordt georganiseerd. Er volgen nog meerdere bijeenkomsten, met als eindresultaat een film. We kijken er al naar uit, maar de vele namiddagen voorbereiding zijn voor onze leerlingen onvergetelijke momenten.

Op dinsdag 21 mei reden alle tweede jaren met de fiets naar naar het provinciaal domein "De Gavers" in Harelbeke. We deden er een challenge op het strand en op het water, een hoogteparcours en een stripverhalenzoekocht. De leerlingen vonden het TOP !

Van 13 tot 24 mei kunnen de leerlingen op de speelplaats pannavoetbal spelen tijdens de pauzes. Het pannaveldje wordt gratis door stad Waregem aan scholen uitgeleend. De leerlingen vinden het een leuk spel. Dank aan alle leerkrachten en opvoeders die het pannavoetbal begeleiden. Klik op "Lees verder" voor het filmpje.

Voor de tweede keer organiseerde onze school een BEAT-RUN. De leerlingen liepen de estafetteloop rond de stadionvijvers. Een mix van muziek zorgde ervoor dat alle leerlingen bleven lopen en elkaar aflosten aan de tenten of vlaggen. De eerste plaats was voor klas 1A en enkele leerlingen van klas 1D. Een dikke proficiat aan alle leerlingen. We kijken al uit naar de volgende editie ! Klik op "Lees verder" voor het filmpje !

Voor de tweede keer organiseerde onze school een BEAT-RUN. De leerlingen liepen de estafetteloop rond de stadionvijvers. Een mix van muziek zorgde ervoor dat alle leerlingen bleven lopen en elkaar aflosten aan de tenten of vlaggen. De eerste plaats was voor 3H. Een dikke proficiat aan alle leerlingen. We kijken al uit naar de volgende editie !

Op dinsdag 7 mei vertrokken enthousiaste ABO'ers met de trein naar Beauraing de Ardennen, waar ze de hele week zouden verblijven. Ze beleefden er vier schitterende dagen. Een fantastische afsluiter van een superleuk jaar !

In logistiek-gezondheidszorg kregen de klassen 1C en 2L les over tanden poetsen. Ze kregen vooraf de theoretische les en daarna werd praktisch geoefend. Ze gaan allen voor een stralende witte glimlach !

Pagina's