Op maandagpchtend 16 september fietsten we richting Donkmeer in Oudenaarde.  We deden er een hoogteparcours, samenwerkingsspelen, kajakken en moerassenparcours.  Het was een prachtige en uitdagende dag !

Op vrijdag 13 september fietsten onze 3des naar Zwevegem. Op het kanaal Kortrijk-Bossuit vaarden ze met een kajak van de SOBEKA kajakclub. Ze deden er allerlei leuke opdrachtjes op het water. In de namiddag konden ze zich uitleven in het fitnesscenter en op de atletiekpiste. Moe, maar voldaan keerden ze terug met de fiets naar school. De sportdag was TOP !

Op woensdag 11 september hadden onze leerlingen hun eerste draaidag bij het project Awaj'art. Een professionele cameraman begeleidde onze steracteurs bij het maken van hun film. Wij kijken alvast uit naar het eindresultaat !

Op maandag 9 september oefenden de leerlingen van het 1ste en 2deJaar en hun leerkrachten hoe ze een bus moeten verlaten bij brand. De leerlingen van het eerste kregen een uitvoerige uitleg a.d.h.v. een diavoorstelling.

Na de fietscontrole en fietsenverdeling vertrokken we met alle leerlingen en begeleiders naar Tiegem. Tijdens de tocht bezochten we een fruitboer en aten er een heerlijke appel. Iets voor de middag kwamen we aan in het Sint Arnolduspark in Tiegem.

Alle leerlingen werden verwelkomd op de speelplaats door onze enthousiaste opvoeders en leerkrachten. Onze eerstejaars legden een eenvoudige fietstest af als voorbereiding voor de kennismakingsdag naar Tiegem.

Alle eerste jaren en hun ouders werden uitgenodigd op de eerste schooldag voor een ontbijt. Zo leerden ze alle ouders de nieuwe leerkrachten en opvoeders kennen.

Op woensdag 28 augustus was er een groepje leerlingen die niet wachten kon tot de school terug begon. Super tevreden waren ze dus dat ze elkaar terug zagen om naar Awaj’Art te gaan ! Het script voor het slotmoment werd overlopen en de teksten werden ingeoefend. Ze beleefden terug een top namiddag met begeleiders Hanne, Megan, Jonas en Tuur !

Op woensdag 3 juli maakten onze leerlingen in Awaj'art uitnodigingenvoor de voorstelling.  Verder het script uitwerken voor de film. De volgende keer zullen de leerlingen de scènes beginnen instuderen. Ze hebben nu ook nog verder geoefend op het dansje.